Kdo je Tamara?

Tamara je avtorica knjige Zaupaj življenju, blogerka in predavateljica. Zraven pozitivne energije in konstantnega nasmeha ter tradicionalnih metuljev in rožic v laseh je Tamara tudi logoterapevtka in tista, ki vsakodnevno vztraja pri grajenju pristnih odnosih z ljudmi, novih zdravih navadah, pozitivnem mišljenju. Trudi se  prav vsak dan nekomu pomagati ali polepšati dan.

Kratek zapis iz portala aktivni.si ; 

Tamara vztraja vsak dan: “v odnosih z ljudmi, z novimi navadami prehranjevanja, premagovanju vzorcev, ki nam škodijo v vsakdanjem življenju, vztrajam pri ne-gledanju tv, vztrajam v pozitivni miselni naravnanosti, vztrajam pri ideji, da vsak dan vsaj 1 človeku pomagam na kakršenkoli način, vztrajam pri vsakodnevni meditaciji, vztrajam pri pisanju knjige in člankov, vztrajam pri tem, da nekomu polepšam dan.”

tamara andrašič
Tamara Andrašič – predavateljica, pisateljica, inspiratorka poslovne in osebne življenjske poti.

To se ji poplača “z boljšim počutjem, z več energije, pridobitvijo samozavesti in zavedanja notranje moči, zadovoljstvom ob izrazu na obrazu ljudi, ki se jih dotaknem.”

Pravi, da “vedno, če vztrajamo in nekaj naredimo brez, da v zameno pričakujemo plačilo, dobimo vse povrnjeno.”

“Če vztrajamo, ni možno, da nam do cilja ne uspe priti. Če daš, tudi dobiš.”

Pravi, da ji je včasih zelo težko vtrajati in da se vsak po svoje borimo vsak dan z različnimi izzivi in preizkušnjami. “Včasih jočem, včasih samo spim, vendar vztrajam.”

Ko ji je težko, ji pri tem pomaga “meditacija, tehnike dihalnih vaj, tapkanje, umik v naravo, hodim bosa, vzamem si čas samo zase, pogledam nazaj in sem ponosna na pretekle dosežke, se motiviram na način, da pogledam slike, ki so posnete zadnje mesece.”

Vsem, ki vztrajajo, a včasih želijo obupati, sporoča:

“Nikoli ne obupajte, moč je v nas samih, sposobni ste več kot mislite, če si zaupate in sledite intuiciji, vas pripelje do prave rešitve. Ne definirajte uspeha in neuspeha, to je iluzija. V bistvu ni prave ali narobne poti, samo sprejmite dano situacijo takšno, kot je, delajte stvari, ki vas veselijo. Če ste nesrečni v odnosu, službi, se odločite in zapustite! Vredno je spremeniti svoje misli in navade in vztrajati.