Zaupaj življenju

Knjiga: Zaupaj življenju
Premagaj omejujoča prepričanja o partnerskih in poslovnih odnosih

Cena knjige: 28,00€

Mnenja o knjigi

Besede v pričujoči knjigi ne pripovedujejo samo močne zgodbe, ki jo je avtorica doživela. So mnogo več – so drobni kamenčki, ki sestavljajo njen mozaik življenja in tlakujejo pot, po kateri hodi še danes – še močnejša in svetlejša. To je njena pot, polna trnja in blata, vzponov in padcev, učenja in grajenja, predvsem pa zavedanja, da najlepše stvari v življenju pridejo z delom na sebi, z zaupanjem, s potrpežljivostjo in z izkušnjami, ki jih lahko vzamemo kot priložnosti za rast ali pa kot ovire, zaradi katerih obupamo. Odločitev je v vsakem primeru vaša. In Tamara se je odločila za prvo možnost. Vaše odločitve bodo včasih pri kom povzročile razočaranje. Nekateri ljudje vas zaradi ljubezni, ki jo čutite do sebe, ne bodo več marali. Vedno ne bo lahko, vendar je to bistveno, če boste v svojem življenju želeli slediti svojim sanjam, vrednotam, občutkom in potrebam. Predvsem pa klicu vaše duše. Poskrbite najprej zase in se ljubite.

Urban Urbanc

Izvrstno in preprosto posredovana poučna in življenjska vsebina. Kako zahtevno je včasih narediti spremembe, ki so nujne, in koliko notranje moči potrebujemo zanje. Hvala za luč, ki jo s to knjigo prinašaš na Zemljo. Toplo priporočam v branje. 

Tatjana Blažič

Knjiga z zgodbo in prepletom lastnih osebnih izkušenj ter s praktičnimi nasveti resnično pomaga razumeti naše delovanje, kar je predpogoj za osvobajanje privzetih vzorcev in prepričanj.     

Sandra Milinkovič

Knjiga nam preda dragoceno sporočilo, da je vredno zaupati, se prepuščati in znati oditi od tam, kjer ni možnosti sprememb – predvsem iz odnosov, ki teptajo našo srčiko, našo ljubezen – ter poiskati ljudi in stvari, ki nam pomagajo, da postajamo vedno bolj identični, vedno bolj podobni sami sebi. Tamara, hvala za tvoj pogum, za tvojo pot srca.      

Sabina Burkeljca

Pred vami je intimna izpoved avtorice. Komaj zdaj razumem nekatera dejanja, ki sem jih sama storila v preteklosti, in obžalujem, da mi takšna knjiga ni prišla v roke pred dvajsetimi leti. Šele ta knjiga mi je razodela, kako je v resnici med seboj vse povezano.

Monika Krumpak Skok

Izpolnite spodnji obrazec za naročilo:

Način plačila:*
Po predračunu (nakazilo zneska na trr račun:SI 56 3000 0001 4379 025)
Strinjam se, da se moji podatki hranijo v skladu z GDPR ter se uporabijo za sprovedbo naročila.

Zaupam, vztrajam, molim in sem hvaležna življenju.
Nisem več ali manj od nekoga,
samo sem in pišem, da delim svoje izkušnje.
S tem zdravim sebe in spodbujam nas,
da skupaj prepoznamo neprecenljivo moč,
ki jo nosimo v sebi.
Razvijajmo svoje potenciale in ustvarimo lastno zgodbo.
Uživajmo na poti vseh lekcij in spoznanj .
Navdušeno in skozi igro spremljajmo in sprejemajmo.
Živimo v srcu in z ljubeznijo do življenja.
 www.tamaraandrasic.si

O avtorici

Vsak ima svoje in eno samo življenje, ki je polno skrivnosti, polno vprašanj,  na katera ni lahko najti odgovora. Če to zaupanje v življenje premore ženska, ki ima tako zahtevne in hkrati pretresljive življenjske izkušnje kot Tamara Andrašič, je to nekaj čudovitega. Ob vsem, kar je v življenju prestala, puhti od energije, ima polne oči iskric, usta vedno nasmejana. Njene misli, ki jih spravi na papir, so izvirne, včasih provokativne, globoke. Res živi tisto, česar se je naučila iz logoterapije Viktorja E. Frankla – da svojo življenjsko držo določamo sami. Če odkrijemo smisel v tem, kar se nam dogaja, lahko začutimo moč in zaupanje in kljub vsemu, kot nam kaže Tamara, se da narediti iz sebe nekaj lepega, nekaj neponovljivega. Njene besede zbudijo zaspano dušo, zazvenijo in najdejo odmev. Tako se začne proces brušenja dragulja. Toliko o njej, o Tamari. Knjiga pa pripoveduje sama zase.

Cvijeta Pahljina, dr. med., spec. psihiatrije, logoterapevtka, predsednica društva “LOGOS” in voditeljica izobraževanja iz logoterapije.