Skodelica Vila zaupanja

Družba skodelice ti bo polepšala dan in ti pomagala ustvarjati še lepše življenje.

S skodelico višaš svojo stopnjo zavedanja in s tem posledično doprinašaš celotnemu planetu Zemlja.

Ker je vsaka stvar, ki jo kakorkoli vnesem v telo informacija, sem z velikim navdušenjem ustvarila lastno skodelico. Verjamem, da je tudi tebi pomembno iz kakšne skodelice piješ svojo najljubšo pijačo. Naj bo to jutranja kava, čaj ali večerni ritual pred spanjem za pomiritev.

Na skodelici je vila zaupanja, ki je le eden izmed 9 elementov, zaradi katerih je ta skodelica posebna. Vila in njena ženska podoba povečuje žensko energijo, vzbuja nežnost, sočutje in milino. Povečuje obilje ljubezni, zaupanja in predvsem notranjega miru.

Skodelica je namenjena TEBI, da te pomiri, pomaga višati vibracijo in te vsak dan spominja na zaupanje vase in k poslušanju lastne intuicije.

Afirmacija zaupam življenju te vsakič, ko piješ iz te skodelice spomni, da je vse dobro, da te življenje podpira in imaš že ta trenutek vse kar potrebuješ, da zaupaš življenju.

9 elementov skodelice

Barve

Besede

Oblike

Števila

Simboli

Zaščita

Energije

Moč

Vzpodbuda

Afirmacija Zaupam življenju te vsakič, ko piješ iz te skodelice spomni, da je vse dobro, da te življenje podpira in imaš že ta trenutek vse kar potrebuješ, da zaupaš življenju.

Barve:

Vijolična barva velja za barvo zdravljenja, ki pomaga pri odstranjevanju in spreminjanju škodljivih vzorcev, prepričanj, odvisnosti, navad in strahov. Vpliva na transformacijo negativne energije v pozitivno. Vijolična barva te spomni tudi na blagodejen vonj sivke, ki pomirja in viša vibracijo.

Rumena barva simbolizira svetlobo, toploto in sonce. Spomni te na lastno notranjo moč in vse potenciale, ki jih nosiš v sebi.

Zlata barva ti jih pomaga spremeniti v obilje in modrost.

Srce te spominja, da si v vsakem trenutku ljubljena, da je varno odpreti srce in ljubiti.

Kodrasti lasje, ki se vijejo v spiralo spominjajo na krog nežnega gibanja življenja in na del moči, ki jo nosimo v laseh.

Vila zaupanja nosi ogrlico s Kristalom ametista. Ametist je kristal, ki velja za močno zaščito. Prinaša notranji mir, pomaga pri vzpostavitvi intuicije, lajša napetosti, lahko je tudi pomoč pri spopadanju z odvisnostmi.

Note: Zvok - melodija je regeneracija za telo in sprošča čustvene napetosti. Note te spomnijo na pretok energije, na harmonijo in ravnovesje, ter na to, da vedno slediš melodiji svojega srca.

Krila predstavljajo svobodo, varnost in zaščito. Vzpodbujajo te, da lahko kadarkoli razpreš svoja krila in slediš smeri svojih želja.

Števila:

3 (note): te vzpodbuja k izražanju iskrenih čustev in optimizmu.

8 (srca): je obilje in predstavlja neskončnost. Neskončno ljubezni, energije, zdravja, denarja, notranjega miru, česarkoli si ti želiš imeti v obilju.

13 (krila): vsebuje mnogo ženske energije in ti sporoča, da poslušaj svojo intuicijo.

Če seštejeva ta števila (3+8+9+13) je njihov seštevek 33. 33 je mojstrsko število, ki ti pomaga presegati ego in strah, ter uresničevati višje cilje.

V kolikor pa seštejeva 3+3 dobiva število 6. Število 6 te spominja na vrednost v tvoji notranjosti.

Verjetno si opazila pojavljanje števila 3, 6 in 9. Število 639 združuje izjemne energije, to število te vzpodbuja, vodi in sporoča, da nikoli nisi sama.

Dodatne informacije

Bela keramična skodelica

Volumen: 300 ml

Tisk: Sublimacija

Pralna v pralnem stroju

Kreatorka fizične ilustracije na skodelici je Neli Paspalj, make up artistka in ilustratorka unikatnih poslikav.

Za vsakodnevno podporo je tukaj zate Vila zaupanja

15 € + ptt

*Število skodelic, ki jih želiš naročiti boš določil-a v naslednjem koraku