Spoznajva se

Sem ženska, ki srčno opravljam vse kar me veseli in polni mojo dušo. Trudim se graditi iskrene in pristne medsebojne stike z ljudmi.

Sem multiopravilna in me zanimajo različne stvari. Sem zelo kreativna, konstantno polna idej in predlogov, predvsem pa sem raziskovalka človekove duše. Svoje velike in pomembne transformacije sem doživela predvsem iz lastnih izkušenj.  Ene izmed teh so bile mnoge selitve in s tem prilagoditve, začetki znova in iskanje novih poti. Moja zgodba vsebuje dogodek spolne zlorabe v mladosti, zaradi katere sem morala preseči mnogo strahov, da danes živim svoje sanje in sledim srcu. Veliko vpogleda v doživljanje življenja samega sem dobila tudi skozi pretekla drastična partnerska razmerja, kjer sem se naučila imeti rada sebe, začela sem slišati druge in z uvidi ugotovila kaj si zase sploh želim. Skozi svoje zdravstvene izzive sem se naučila ceniti sebe, svoje telo ter spoznala kako spustiti kontrolo in nadzor. 23. leto teče odkar me spremlja prijateljica sladkorna bolezen, premagala sem raka trebušne slinavke. Za mano so trije operativni posegi, dva iz ginekološkega področja.

Mnoga globoka prepričanja in vzorce sem presegla skozi svoje karierne poti, kjer sem se srečevala s strahospoštovanjem pred avtoritetami in popolno izgorelostjo. Naučiti sem se morala kako delati nič in ustvarjati, vendar drugače kot prej. S srcem, brez ega in samo skozi um.  Brez napetosti, lahkotno, po žensko.

Velika prelomnica je bil študij logoterapije, kjer sem prepoznala svoje “napake”. Ozavestila sem svoje obrambne mehanizme in v prvi vrsti spremenila svoja delovanja.

Naučila sem se razlikovati in prepoznati kako sem sočutna do ljudi ali se mi nekdo samo smisi. Velika in neprecenljiva vrednost zame je, da sem začela delati kot psihoterapevtka, to kar je od nekdaj moje poslanstvo.

Dragi moji, čisto vse je tukaj z namenom, za našo osebno rast in napredek.

spoznajva-se-tamara-andrasic

V preteklosti sem bila zaposlena v društvu Svit Koper, kjer sem delala z odvisniki od drog.

Od leta 2019 naprej delam v zasebni praksi s spremstvom supervizorja mag. Klemen Kobal , spec. psihoterapevt, logoterapevt, supervizor, vodja stroke društva Team 11.

Moj študij logoterapije je potekal od leta 2015-2019. 

Zaključni certifikat iz logoterapije in naziv LOGOTERAPEVTKA sem pridobila 17. septembra 2018 in diplomo iz teoretično in praktično usposabljanja iz logoterapije in eksistencialne analize ter intenzivno avtobiografsko delo, sem pridobila 10. novembra 2019.  

Voditeljica edukacije: Ga. Cvijeta Pahljina, dr.med in znanosti, spec. psihiater, logoterapevt

Naziv omogoča samostojno, odgovorno in z etičnimi standardi Slovenskega društva za logoterapijo-LOGOS skladno izvajanje k smislu usmerjene psihoterapije ter uporabo teoretičnih in praktičnih konceptov dr. Viktorja E. Frankla na vseh področjih poklicne usposobljenosti.